fbpx
Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

myDATA ΕΦ’ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!

Πραγματοποιήθηκε στις 12/01/24 ένα ολιστικό σεμινάριο που πρέπει να παρακολουθήσει κάθε συνάδελφος!

Πρωταγωνίστρια η myDATA, τα πρόστιμα και όλες οι αλλαγές που έχουν επέλθει από 1/1/24 αλλά και εκείνες που αναμένονται τόσο για εμάς όσο και για τις επιχειρήσεις!

Αναλύθηκαν ζητήματα που απαιτεί η νέα εποχή, οι εφαρμογές, η υποχρεωτική ή μη χρήση των Παρόχων Τιμολόγησης, τα επικείμενα πρόστιμα και παρουσιάστηκαν πρακτικά παραδείγματα εφ' όλης της ύλης προκειμένου να βοηθηθούν οι συνάδελφοι και να επιλυθούν οι απορίες!

Ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο Νίκο Καλαμαρά για εξαιρετική εισήγηση και την επισήμανση θεμάτων που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, τους συνεργάτες επικεφαλής των εταιρειών software κ.κ. Νικόλαο Σπυρόπουλο και Νικήτα Κατσαρά που από τη δική τους μεριά προσφέρουν τις τεχνικές τους γνώσεις με στόχο να βοηθήσουν τους Λογιστές Φοροτεχνικούς και κυρίως ευχαριστούμε τους συναδέλφους λογιστές για τα θερμά τους σχόλια και τη μαζική συμμετοχή τους.

Το σεμινάριο θα παραμείνει διαθέσιμο μέχρι τις 25/01/24 προκειμένου:

1. να μπορέσουν να ξαναδούν οι συμμετέχοντες όσα σημεία της εισήγησης που επιθυμούν και να καταγράψουν τυχόν νέες απορίες

2. να έχουν δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή όσοι δεν κατάφεραν μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του. (Για να δηλώσεις συμμετοχή και να παρακολουθήσεις το σεμινάριο myDATA εφ' όλης της ύλης, κάνε κλικ εδώ).

Λόγω του τεράστιου όγκου της θεματολογίας του σεμιναρίου για να επιλυθεί το μεγαλύτερο μέρος των αποριών και θεμάτων, ο ΛΣΑ θα πραγματοποιήσει ΝΕΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ μόνο με ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ για την επίλυση επιπλέον αποριών που έχουν προκύψει, στις 24/01/2024 με κόστος 10€. (Για να δηλώσεις συμμετοχή στο Νέο Πρακτικό Σεμινάριο, κάνε κλικ εδώ).

Σημαντικότατη η αναφορά της επίσημης συνεργάτιδας του ΛΣΑ, Μαρίας Ζάστε – ZATSE Insurance, για την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ πλέον ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των γραφείων μας και τη διασφάλιση των υπηρεσιών μας, μέσω ασφάλισης τόσο για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ όσο και για τη ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ .

Υπενθυμίζουμε ότι μόνο μέσα από τη γνώση και την κατανόηση των θεμάτων μπορεί να εξασφαλιστεί η ομαλή οργάνωση της καθημερινότητας της εργασίας μας, η απρόσκοπτη λειτουργία των γραφείων μας, αλλά κυρίως η παραγωγή και προώθηση αποτελεσματικών, απλών, πρακτικών και βιώσιμων προτάσεων προς τα Υπουργεία για διορθώσεις-αλλαγές με συνέπεια την επιτυχία του Κλάδου στην διεκδικήσεις του.

Παραμένουμε στις επάλξεις, συμμετέχουμε ενεργά!

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Πόλυγγερ

Μπορείτε να ενημερωθείτε από τις επίσημες δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα του ΛΣΑ:

ZATSE Insurance
Αποκλειστική συνεργάτης του Λ.Σ.Α.

Μαρία Ζάτσε

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.