fbpx
Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο 

Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 5073/2023 ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ" ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΠΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο του ΛΣΑ με θέμα "Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 5073/2023 ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ" ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΠΑ"  ανήμερα της... ημέρας των ερωτευμένων!

 Ο Πρόεδρος Μιχάλης Πόλυγγερ αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα προστασίας των λογιστικών μας γραφείων και στο πακέτο εργαλείων του ΛΣΑ για την τήρηση δέουσας επιμέλειας.

Τόνισε τα ζητήματα του κλειδώματος της δήλωσης ΦΠΑ και τις συνέπειες που θα έχουν οι επιχειρήσεις από την φοροεπιβάρυνση.

Σχετικά με τον νέο φορολογικό νόμο ο οποίος επιφέρει και αλλαγές στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, εξέφρασε  στους συναδέλφους την ανησυχία του για τον χρόνο λήξης της υποβολής τους.

Ο έγκριτος συνάδελφος και εισηγητής, κ. Καλαμαράς Νικόλαος ενημέρωσε με αναλυτικά παραδείγματα τόσο για τους τρόπους σύνταξης της προσυμπληρωμένης δήλωσης ΦΠΑ, όσο και για τον φόρο εισοδήματος με βάση τον νέο φορολογικό νόμο.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους για την ενεργή συμμετοχή τους στα εκπαιδευτικά σεμινάρια του ΛΣΑ αλλά και στις δράσεις και στις ενέργειες του.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.